Andra fina saker

Lite mer julklappar :) ska snart börja blogga på riktigt igen, jag lovar. Men det händer inte så mycket kul nu ändå.


Julklappar

Mera jul :) dessa var dom bästa julklapparna från min man :)


Mellandagarna

Det blir inte många inlägg nu heller hörrni, man har liksom så mycket annat för sig. Anton och jag ska in på bio ikväll för vårt presentkort, tex. Men ni ska få se lite julklappar. Den jag har på mig är Antons, en massage grej, riktigt gött! Och Anton badar i mitt fotbad :)


Julen

Väldigt mysig julafton igår. Det är väl egentligen allt jag kan säga. Mycket fina och välbehövliga julklappar. But still theres much to go! Strax kommer Hasse och Mela med barnen och vi ska äta laaaaaaax!!!!! Så jäkla gott! En halvtimme kvar! God fortsättning :)


Bilder

Bilder


Dan före...

Jaa... Det är ju liksom inte dan före doppardan, vi doppar i alla fall aldrig i grytan. Det var bara förr, när mormor levde. Att göra stan idag hörrni, det var en bedrift! Så otroligt glad att Mela fick in oss innan det ens öppnat. Var helt otroligt med folk, men de värsta kom när vi var klara, så jäkla bra är vi! Men köerna var många, kan man lugnt säga! Blev så jäkla glad för blusen jag kollat ut var slut (såklart) men på vero moda fanns den, och hittade den med stor hjälp utav Mela! Tack så mycket för en rolig dag!!! Och för älskade gick det bra med passningen av algot, helt själv! Stolt! Nu såhär dan före då så fanns det mycket att göra hos far. Städa, julpynta, klä granen osv. Och fixa sista julklappen! Men det har gått bra ändå! Känner mig riktigt redo för julafton :).
Bara det att det faktiskt är lite kämpigt det där med julafton ibland. När jag klädde granen så tänkte jag tillbaka när jag var liten, familjen var fortfarande hel och man var så lyckligt omedveten om vad som skulle komma senare i livet. Som skilsmässobarn måste jag nog ändå säga att det är värre än man tror det där med delade julaftnar och hitan och ditan. Jag tänkte på det idag, och jag kommer faktiskt inte ens ihåg vad kag tänkte allra första julen som delad familj. Det är rätt konstigt egentligen för det måste ju vart ganska speciellt. Om man kunde vara liten jämt. Önskar alla en god julafton, för imorrn lär jag inte blogga, och hoppas inte ni kikar in hit heller ;)


Grimslöv

Orkar faktiskt inte skriva så mycket idag, vene varför. Vi gjorde i alla fall polkagrisar i morse, svin kul, spännande och riktigt svårt!! Men det gick och dom blev goda men inte alls så vackra.. Hehe. Vi hann fira Roland med på hans riktiga födelsedag och Hasse, Ella och Algot kom också, så mysigt!! Vi åkte caravan med dem sen till grimslöv och ni har vi vart här några timmar. Längtar till imorrn, då ska jag och Mela in till stan, kommer bli så jobbigt men roligt! Så Anton ska passa Algot alldeles själv! Eftersom Hasse och Ella ska iväg en sväng. :) är så stolt över honom, hoppas Allan bajsar!! Ha! Pussokram alla :)


Irritating

Så segt att man inte kan lägga upp alla bilder på en gång!


Upptagen hela dagen dag

Åhåj åhåj! Sicken skön och jäkligt produktiv dag!!! Sånt känns alltid så extra gött, ni vet när man får sova till halv 10, äta go frukost och läsa tidningen i lugn takt och man bara sakta men säkert planerar sin dag i huvudet. En sån dag har jag haft. Jag hade ju bestämt mig för att hjälpa min underbara svärmor att städa badrummet där nere. Men först ville Ida och Nils ha hjälp med fotografering, och det tackar jag ju ALDRIG nej till! Det tog ungefär en timme med mycket vackra och kärleksfulla resultat. Jag är grym! Sen kom dagens projekt upp på schemat.. Jag gillar på ett sätt att städa för det är så jäkla gött att se Vad man åstadkommit! Det tog ca 4 timmar... Men det blev förbannat rent och ordning o reda! Duschen var dagens verk! Tog så jäkla mycket energi och tid, fast jag blev ju lite avbruten av stackars Nils, som av naprapaten fått ett slags linement... Men han blev helt skållad på ryggen och var tvungen att ha duschen precis när jag dränkt den i rengöringsmedel. Så stackarns fick sitta i fosterställning i badkaret medan Ida tvättade honom, usch! Men Ann blev såklart jätteglad över städningen. Pustade ut efter detta. Sedan satte bagerskan inom mig fart! Så Anton och jag gjorde ihop lussebullar, (mitt i jäsningen klippte jag honom), sedan gjorde jag för första gången någonsin knäck, och dom blev så jävla bra!!! Så kände att jag kan lägga mig stolt. Fast imorrn på morgonen ska jag och älskling ge oss på något så svårt så jag fattar inte att vi ska göra det; polkagrisar! God natt, behöver all sömn vi kan få!


Skönhetsbehandling

Tänkte bara säga att jag vart hos Hillewi på salongen :)


Paus snart

Sådär, näst sista arbetsdagen avklarad, imorrn är knappt nått arbete för då är det julfest på dagis! Ska bli sketa skoj med julklappasutbyte, barnen för sig och personalen för sig, dans kring granen och marrängswiss! Så rolig och trevlig avslutning! Så jag har minsann fixat och donat med min julklapp, mycket nöjd faktiskt också. Trevligt idag på jobbet, alla känns så juleglada på någe vis! När jag slutat kl 12 kom anton ida och Nils å hämtade mig så körde vi in till stan och handlade de sista julklapparna. Ändå känner jag mig inte klar... Fast det är för att jag inte är klar till mig själv. Vill sååå gärna ha en vit skjorta till julafton men jag ska vänta till på fredag tills vi kommer till Växjö och där med grand Samarkand! Ikväll har vi haft supermysigt! Moa och Eva kom hit som vanligt men det var inte som vanligt. Nu blir det uppehåll några veckor över jul, och då stod glöggprovning på schemat! Så jäkla mysigt!!! Nähe, nu har jag inte tid med er längre, måste sova! Tidig morgon imorrn! Godnatt
Bild: Anton kollar om bilarna fått p-böter, en fick! Ha!
Glöggprovning


Helgen

Håhå!! Fjärde advent och endast en vecka kvar till julafton! Det känns superbra! Sry att jag inte skrivit på flera dagar, men har haft det lite struligt med jobbet, vart på kalas och sånt. Men i fredags i alla fall så jobbade jag ju först på mitt vanliga jobb eller så (alltså där jag är varje dag) sen började strulet. Först skulle kvällsbarnen komma så jag skulle jobba kväll, sen skulle dom inte komma sen tillslut kom dom i alla fall... Så fick rusa ner till jobbet. Ingen rolig fredag faktiskt. Men lite sent fredagsmys blev det ju i alla fall. Sen blev det ändå tidig kväll för på lördagen skulle vi på massa kalas! Först blev vi väckta av Ida för vi skulle sjunga för lilla Nils som fyllde 24 år :). Sedan var det kö till duschen i kollit, på väg till Morfar Roland som fyller 77 nästa vecka men vi skulle fira idag när Antons moster med kusiner kunde komma. Som vanligt var jag mycket planerad och slängde in en maskin tvätt med kläder jag skulle ha alldeles för kort tid innan vi skulle åka, min vanliga planering -.-. Men kalaset bjöd på mycket god mat!!! Och hög mysfaktor. Efter det var det ju Nils 'överraskningsfest' - alla i familjen lyckades försäga sig utom jag. Jan råkade (nästan så fort Nils kom hem) säga: jaha, då får vi komma hem till dig imorrn eftermiddag då! Haha! Ann gjorde sitt på morgonen; ja vi syns hos dig sen Nils! Och Anton körde; ska vi fika hos dig sen då Nils? .. Så den överraskningen var så lyckad, men mycket trevligt och mysigt blev det där också! Sen idag har vi kört världens städ söndag. Klev upp sent, åt frukost och grov grov grov städade rummet till Antons förtjusning! Jag tog faktiskt toaletten uppe med och skrubbade golvet och allt. I och med att Anton och jag åker nästa vecka så ville jag bidra med något! Våran otroligt massiva tvätthög har också börjat krympa, skönt!!! Man gör alltid sakerna när man verkligen måste! :) vi ska kanske spela sällskaps spel ikväll med! Hoppas på det, är sugen på att hitta på något! Menmen den som lever får se. Imorrn blir det den allra sista julklapps inhandlingen, Nils Ida Anton och jag ska in till Kalmar när jag slutat jobbet. Då ska jag handla till Ida o Nils, en grej till Anton och sen frågade dom på jobbet om jag ville vara med på julklappsbyte! Klart jag vill :) så något sånt hittepå måste jag med fixa. Ska faktiskt handla en grej till ett barn på dagis också, en som betyder mycket för mig. Just nu sitter jag och njuter av Idas sång och piano, anton och Nils spelar FIFA och jag ska duscha! Kramar till er alla! :)
Mitt fina pepparkakshus! Haha dagens joke!!! :D


:(

Jag är så trött på allt. Jag vill inte vara här mer. Eller jo till viss del vill jag ju det men... Allt blir liksom fel hela tiden. Jag vill ha ett heltidsjobb men man måste ju fan va utbildad till allt i hela världen om man ska ha en chans. Allt känns så orättvist. Jag skulle säkert göra ett lika bra jobb även om jag var utbildad. Det är ju liksom beroende på hur det funkar överallt. Vill bara gråta över allting!!! Men, det finns alltid dem som har det värre... God natt, tidig morgon imorrn.


Ibland bara glömmer man

Jag saknar mina vänner hemma i grimslöv, Växjö och vislanda. Ibland bara glömmer jag bort dom. Det är hemskt men jag kan ändå erkänna för mig själv att jag är usel på att höra av mig. Men samtidigt kan jag tänka att dom hör ju inte av sig heller, så det spelar nog ingen roll.. Men det gör det ju faktiskt. Jag ser på Facebook varje dag hur alla mina gamla vänner skriver till varann.. Men inte till mig. Och det är ju inte så konstigt, jag har mig själv att skylla. Det är bara det att... Jag har liksom så mycket att göra. Jag jobbar, just nu tar jag hand om min sjuke man, jag försöker planera med både kort och lång sikt.. Det är så svårt att få ihop det. Och mitt i allt försöker vi flytta hemifrån och söker jobb... Suck. Det är som Antons bror Hasse säger: när man slutar gymnasiet, så saknar man eller vill sina vänner något får man höra av sig själv. Antar att det är så. Känner att jag måste bli bättre på det för, snart har jag ju ingen kvar och då är det ju ingen mening att vi kämpar med att flytta till grimslöv.
Haft en ledig dag idag, Gud så skönt!!! Bakat ett jätte fult pepparkakshus, tagit hand om Anton som haft sin värsta ont dag idag, gjort hushålls sysslor mm. Men imorrn är det upp halv 6 till jobbet igen! I better get going! Kramar, saknar er alla


Nu så...

Börjar nog seg förkylningen försvinna, skönt som tusan! Imorse var det mycket tidig morgon för mig, för stackars Anton också. Fick springa till bussen men hann med. Sen när jag kom till Torsås var jag med om en så konstig upplevelse. Jag hade inga glasögon så jag såg liksom mest gatlysen och så sprang jag ju för att hinna fram till halv 7 så att jag inte missade mina luciabarn. Men jag kände inte igen mig! Helt sjukt... Jag bara sprang och visste inte vilket håll jag skulle gå. Som tur var kände jag igen ett enda hus men hittade sen, och kom i tid. Dom var så söta! Och det var som Antons morfar sa; det är mycket roligare att titta på barnen för det händer så roliga saker. Och visst gjorde det de :). Men det var kort dag, så jag åkte hem till min stackars svullna man, idag har jag skrattat mycket på hans bekostnad!!! Fy så elakt.. Men han har ju inte haft så ont i alla fall. Men set ser ut som att han har en potatis i vardera kind, så jag har haft mycket svårt att ta honom seriöst. Så läspar han lite ibland också :). Men men, annars har jag fixat lite med julklappsrimmen och julklapparna. Sen försöker jag febrilt hitta ett gammalt recept på fudge som mormor alltid gjorde men hittar det inte! Så gjorde ett försök idag men blev bara sådär. Åh... Men imorrn är jag ledig och då ska jag bygga pepparkakshus!!! :D se ya!


Stackars

Min älskade man!!! Har aldrig sett honom så svag. Vill aldrig mer att han ska sövas!!! Operationen gick bra och allt. Dom satt tydligen riktigt långt in, var väldigt stora, och det tog typ längsta tiden dom beräknat. Men nu är dom ute, nu väntar bara en veckas vila för honom. Sjuksköterskorna var så snälla! Så kom narkos kärringen! Blev så arg på henne! Skulle bara fråga om man fick sitta bredvid sin man på uppvaket, så blir hon så tjurig och suckar och stonkar... Jävla bitter tant, säkert nyskild eller nått. Men hon gick ju hem sen så Anton frågade en annan när han vaknat om jag fick komma in :) där låg min kärlek och såg inte mycket ut för världen. Jag höll mig men började nästan gråta lite, det såg så hemskt ut med alla sladdar, blodsprängda ögon, super blodig mun och en väldigt konstig, nyvaken narkosbehandlad Anton.. Inte som vanligt helt enkelt. Men efter tre timmar fick vi åka hem, mycket senare än planerat. Nu mår han okej. Jag ska upp imorrn kvart över 5, barnen ska gå lucia på mitt dagis halv 7 och har ju ingen privat chaufför denna veckan så måste passa busstiden! Hörs imorrn, krya på er!


Dan före dagen D

Blev lite fel med bilderna i förra inlägget, vet inte vad som hände men det får ni ta. Åh jag har haft en sån mysig kväll! Eller eftermiddag också. Vi hälsade ju på Rolle och det är så mysigt! Han är ju sådär gammal och smart och go! Sen körde vi en snabbis till skäppe för det var översvämning mer eller mindre, rätt sjukt. Sen fick vi minsann skynda hem för det var ju Milan-Bologna på tv! Jag skippade faktiskt matchen och bakade pepparkakor istället, vilket gick bra med mycket gott resultat! Jag bestämde mig också för att skriva ner alla julklappsrim till alla julklapparna på det där fina pappret jag köpt med guld och silver penna. Det tog lång tid, och ja jag vet att jag är så oförlåtligt överentusiastisk när det gäller presenter. Men jag tycker så mycket om när andra blir glada! Och... Ja, varför inte gå all in liksom? Men men nog om det, får ju inte avslöja för mycket! Imorrn blir det ju bara 3 timmars jobb på morgonen, sen smäller det för lilla hjärtat på sjukhuset. Han ska ju opereras. Det kommer gå bra, det vet jag. Men han är nog mer nervös än vad han säger... Tror vi. Det värsta är att han inte får äta, han ska ju sövas. Han får inte äta någonting, och ska opereras halv två! Usch! Trött Mia som börjar kl 7 imorrn. Återkommer! Godnatt


Fler bilder


Bilder


Så härligt!

Helgen har varit! Älskar alltid lika mycket att åka till hasse och mela. Man känner sig så välkommen, man får en kopp kaffe och leker med Ella och Algot och sådär. Men just den här gången passade vi ju dom. Jätteroligt och det är så skönt att det går bra också! Först bakade vi pepparkakor och båda två var faktiskt med. Ella gjorde faktiskt alla pepparkakor med hjälp, och Anton hjälpte Algot som mest ville äta degen från stekspaden. Sen ville ju lilla Ella hjärtat ut, och vi skulle gå en runda. Anton skulle klä Algot som tog lång tid och Algot såg skräckslagen ut, mycket underhållande. Så gick vi och skrattade och hade roligt. Ända tills jag var så smart att visa Ella att man kunde kasta snöbollar på varandra... Jätte roligt tills Ella råkade kasta en på Algot rätt i ansiktet. Hon blev nästan lika rädd och ledsen som han men det gick snabbt över. Sen kom föräldrarna hem och vi käkade gott med tacos och tittade på real Madrid-Barca. Bra match så men hejjade faktiskt på real Madrid. Pratade och skrattade väldigt mycket, det behövdes om man säger så. Vi har ju liksom inga gemensamma vänner Anton och jag, förutom hasse och mela, det är i princip våra vänner vi umgås med. Så det är stort tack från våran sida också. Vi pratar mycket om jultomten med Ella och paket och sånt. Så igår...
Anton: vad önskar du dig i födelsedagspresent då! (hon fyller ju snart år)
Ella: eh.. Jag önskade en hund dom lever!
Suck! Lilla sötlöken!!!
Längtar tills vi ses nästa gång!!!! Men idag har vi åkt hem efter en kort men mysig morgon. Så har vi fått spaghetti, My favourite! Och strax ska jag och Anton till Roland och hälsa på. Hörs en sväng ikväll! Sen har jag tagit världens roligaste bild på Algot men han är naken så den får ni tyvärr inte se :)


Ändrade planer

Som vanligt. Men det gör faktiskt inget när det är i positiv bemärkning. :) stackars anton väcktes imorse (först av mig pga snarkning) sen av telefonen när han placerat sig i soffan. istället för en hemma helg behövdes vi hos hasse och mela för barnpassning! Ska bli så jäkla kul, och särskilt när man har med sig en överraskning. Jag skulle ju baka pepparkakor.. Men jag tar med mig en bit till Ella så vi kan ha superkul! Längtar!!! Vi är på väg Ell and All!


Oh helga helg

Äntliiigen helg! Jo visst, jag tycker mitt jobb är jätteroligt, men eftersom jag jobbade så sent igår och steg upp så tidigt idag, känns det skönt att ha två dagar på sig att vila. På jobbet gick det jättebra, förutom att det regnade imorse, så det var ju inte brist på vattenpölar sen när vi gick ut... Till barnens fördel om man säger så. Fick också reda på att jag får vara på samma ställe nästa vecka också! Varje dag utom onsdag men det visste jag redan. Sen är det två kvällar också, visst, bara tre timmar var gång, men att jobba till 20.00 på fredagen blir lite drygt. Men gott ändå!! :) i eftermiddag var vi och storhandlade med ann och jan. När vi kom hem kom postbilen och jag väntade paket, jag stod i fönstret och väntade och hon höll upp det så jag såg det men hon körde! Jag blev så arg att jag tog avin som hon lagt dit, där det stod att jag kunde hämta paketet på måndag!!! Aldrig!!! Jag sprang efter och efter ett tag vände hon, fick tillbaka sin avi och jag mitt paket! :) så slog jag in det som var i paketet (som är en julklapp då) och var nöjd. Gjorde även en pepparkaksdeg eftersom jag ska tvinga Anton att baka imorrn. Sist jag gjorde degen blev det en... Sten typ, men idag kändes den bättre, än så länge! Det blev från pizzan ikväll med familjen, på spåret och sedan idol. Blev inte då förvånad att Amanda vann. Jag är verkligen inget fan av henne, tycker hon gjort ytterst få bra grejer som ligger mig i smaken, men just vinnarlåten var hon ju mer förtjänt av. Annars hejjade jag väl lite mer på Robin. Fast vi har faktiskt knappt kollat på det så.. Men men, nu är det slut. Till efterrätt hade vi fruktsallad och älskling bakade kanelbullar... Helt själv! Men nu sitter han och spelar FIFA. Lite quality time ska vi hinna med innan vi somnar, men annars säger jag bara en sak: inget alarm imorrn!!! :D
Måste bara berätta en snabb grej, det blåser så mycket här så idag blåste några barn på dagis omkull! Superkul! god helg


På med smilet

Åh vad jag egentligen ska sova nu! Blir ett super kort inlägg. Jobbade ju imorse från 7-12, gick superbra och var jätte roligt!! Sedan hämtade Anton mig och jag hade fyra timmars ledigt (skulle haft fem men det blev ett 'missförstånd') (börjar bli så trött på detta nu). I alla fall så kände vi att vår kreativa sida behövde komma fram och köttfärslimpa stod på menyn. Jag hann vila lite, sen drog vi upp till Torsås. Jag lämnade novembers t3a och köpte lite speciella papper på möre bok och kontor. Sen gick Ida och jag ner till ett av bergkvaras dagis och fick snabbinfo där. Efter en timme slutade Ida och gick hem. Sen var det bara jag och en kvar till 10, sen var min arbetsdag slut. Puh. Men jag måste verkligen sova nu, det var ett energiskt barn trots att det var ett, och jag är dötrött. 05.45 står alarmet på imorrn. Ett välförtjänt god natt! Bilderna är från dagens matlagning med min man och från dagiset.


Nu så, kanske?

Det äntligen börja vända. Halsbrännan var aningen bättre idag, och idag försvann en grej som förhoppningsvis gör mig lite mindre stressad. Har ju hållt i gymnastik lektioner varje onsdag, idag var 10nde och sista gången. Mycket skönt för det är en mindre sak att tänka på, men känns lite hemskt för jag vet ju hur mycket dessa 10 har kämpat och haft viljan med sig hela vägen! Så det känns lite synd om dom men jag har ju tipsat om hur dom kan komma vidare så, dom ska nog klara det! Jobbet gick bra idag, var i Bergkvara så det var skönt att käresta slapp köra på mig. Fick dock förbannat ont i huvudet igen idag och jag blev liksom arg för att jag bara får småförkylning istället verkar det som. Men när jag kom hem slog jag nog huvudet på spiken, tror och hoppas jag! Fick ju en ny förpackning linser hem, och det var ju faktiskt ett halvår sen jag fick dom gamla, så det är nått lurt med dom här. För nu när jag kom hem har jag tagit Ipren, bytt till glasögon och skippat linserna för dagen. Imorrn ska jag inte få huvudvärk för, för det första ska jag jobba dubbla skift (7-12 sen 17-21.45) och sen vill jag inte ha huvudvärk. Ska köra utan linser imorrn och ringa synoptik och se vad dom säger. Men nog om det. Ska bli supermysigt att jobba imorrn! Slutar liksom vid 12, har fem timmar ledigt sen jobba kväll. Har liksom dom bästa timmarna fria :). Kan faktiskt tycka det är mysigt att jobba kväll sådär. Bara ett enda barn och man kan göra lite grann som man vill. Ska försöka få ner Ida sista kvarten så hon ska lära sig stänga :). Men hörrni, ikväll har Anton tv.n, arga snickarn, så jag kan lika väl duscha nu så man orkar jobbet imorrn :) kramar och godnatt


Börjar bli lite trött

...på det här. Fick åka hem från jobbet efter 4 timmar pga halsbränna och en huvudvärk jag inte sett maken till. Fick en pepcid duo av köksan på dagiset och visst hjälpte den mot halsbrännan men en sån jäkla huvudvärk dom framkallade. Jag som verkligen sett fram emot att gå till skogen med barnen idag. Men det blev verkligen en flop. Så kärleken hämtade mig, jag tog en migräntablett och sov två timmar, men när jag vaknade hade jag fortfarande lite huvudvärk! Ni som vet hur det känns kan verkligen förstå att det är lögn att jobba med 20 skrikande barn i det tillståndet. Men åkte till vårdcentralen på eftermiddagen och ska nu ta omeprazol i två veckor, (en magmedicin) Sen får vi se därifrån om det blir bättre, hoppas det, orkar inte ha halsbränna mer. Men det är väl för stressen, flänga runt bland torsås kommuns alla dagis och jobba... Det är en rätt stressig vardag. Hoppas jag/vi hittar nått snart så man kan stressa ner lite. Men imorrn tar vi nya tag! Då ska jag jobba i Bergkvara, det ska bli roligt, var ett bra tag sen jag var där! Nu på kvällen var ann jan och ida på kören, så Anton och jag tog Melker med till hamnen så han fick leka av sig. Pratade med lilla pappa också. Vi har inte pratat på 1.5 vecka så idag gick munnarna på oss båda! Men det var trevliga 1 h 16 min :). Pratade om allt möjligt, julafton, sjukdomar, jobb familjemedlemmar. Han berättade lite tråkiga saker (som vanligt) så jag kände mig lite nedstämd. Ville bara krama om min extra mamma ann men vågade inte riktigt :). Vi har inte riktigt den relationen, vi pratar mest. Nahe hörrni! Inatt ska jag ta världens skönhets sömn! Börjar inte förrän 11 imorrn, hihi. Sov gott!

Changed Plans... Som vanligt

Alltid samma sak. Var så pigg idag så att jag kunde jobba, mådde inte toppen men det fick gå 5 timmar tänkte jag. Det var ju faktiskt inte mer tänkte jag. Så fel jag hade. Blev istället 8,5 timmar.. Lite skillnad inställningsmässigt, men gött i plånboken! Det är lite synd att jag har tystnadsplikt för annars hade jag ju kunnat berätta varför jag fick byta arbetsplats så hastigt. Hur som haver ska jag vara på samma ställe imorrn för en ordinaries sjuk där. Men det är ju i alla fall i Torsås. Fast imorrn blir det bara 7 timmar, det är verkligen en go dag! Annars gick det bra idag, lite segt men herregud, detr ju faktiskt mÅndag allihop! Då får man väl skylla på seghet? ;) när anton hämtat mig så gick vi äntligen ut en runda, vet inte hur länge vi tänkt göra det. Jag blir nog bars mer o mer kär egentligen. Ibland blir jag liksom förvånad att vi hittar så mycket att prata om fastän vi bor ihop. Det ser jag som ett gott tecken!! Stackars älskling har vart på sjukhuset idag, nästa måndag smäller det, vad som ska hända med honom får ni hålla er till tåls med, måste ju ha en liten cliffhanger ;). Sen slängde jag supersnabbt ihop lussebullar. Ann har en kollega som heter Ewa, och hon tillsammans med dottern Moa kommer till oss varje mÅndag (så har det varit ca 8 års tid) men idag skulle vi till dom! Mycket mycket trevligt som vanligt! Så otroligt välmenande och härliga människor. Love em! Nu har vi kommit hem, har hunnit prata min dagliga dos jobb med Ida, måste ske varje dag, viktig punkt! Men nu ligger jag här med mina plåstrade aloe Vera tummar som är fnöskna utav kylan. Måste bara nämna att jag är avundsjuk också... Vi har nämligen ingen snö här... :( jobb tidigt, kramar!

Upptaget

Vid datorn. Skulle ju lägga upp en bild från kyrkan hade jag tänkt men när man bor i kolli som vi gör nu så gäller det att boka sina tillfällen. Men det gör inget, jag kan ju lägga upp en bild imorrn. Men adventskonserten var väldigt bra i alla fall, Ida sjöng så fint såklart, tycker hon kunde fått sjunga mer dock. Jan (svärfar) var också go som tusan, han lever sig verkligen in i det! Och ann var såklart bra också! Dom har så bra variation faktiskt, tycker jag. Lite fiol, lite spex, lite kör, lite solo. De blir fint :). Imorrn är det dags för jobb igen! ska bli så jäkla kul när man för en gångs skull vet att man ska jobba hela veckan och framförallt vart man ska jobba. Och mitt favvo dagis är ju faktiskt där jag är nu. Träffade en kollega i kyrkan som berättade att det var julpyssel hela förmiddagen, alltså hela tiden jag är där!!! Jag som älskar att pyssla, och är jäkligt bra på det med för den delen. Ska bli otroligt kul!!! Men men, ska man orka stiga upp kl 6 så får man väl försöka sova nu. God natt, ses imorrn :)

Sketen söndag, check

Idag mår jag i alla fall bättre! Ganska mycket bättre. Orkar göra saker faktiskt. Har lagat mat till svärföräldrarna när dom kom hem från barnpassning, spaghetti och köttfärsås. Försöker alltid härma svärmor Anns spagg för den är så galet god, idag tog jag ett steg närmre faktiskt :). Sen har jag städat lite lätt på vårat rum, behövdes en liten uppfräschning. Ikväll ska vi ha super mysigt, tycker jag i alla fall, Anton har väl andra åsikter om det men han följer med ändå, för musikens skull! Jo vi ska alltså kolla på Ann, Jan och Ida när dom sjunger i kyrkan med kören, Ida ska sjunga solo också tror jag, alltid en fröjd när hon sjunger!!! Men innan den ska vi gå en promenad i Skäppe, var ett bra tag sedan vi var där faktiskt, ska bli mysigt som tusan! Hör av mig sen hur advenstkonserten var :)Lägger upp en helt oväsentlig bild till inlägget

Ouffa maj

Blev verkligen ingenting gjort idag. Inget pepparkaksbak, ingen motion, ingenting. Dessutom blev degen inge bra, nästan torr, så tror inte det hade gått att baka med den ändå. Vi har haft världens slapp lördag. Har i princip bara flyttat mig från soffan när jag skulle på toa. Usch... Fast det har varit skönt att inte ha en fullspäckad helg som vi brukar. Sov till och med mitt på dagen någon timme, så sjuk är jag allt. Hade till och med svarat Anton i sömnen på att jag ville ha pyttipanna som jag avskyr. Men kommer inte bli några problem med att sova nu heller kan jag säga. Känner mig så tråkig som inte har några bilder eller så, men jag gör det mesta via telefonen och det funkar inte att ladda upp bilder via den. Men nästa gång jag träffar Mela går hon lära mig ett och annat, fram tills dess blir det bara plain inlägg och en kass första sida. god natt :)

Irriterad

Blir så himla trött! Och irriterad framför allt! Jag har alltid haft så bra immunförsvar.. Varför har det mönstret bara brutits helt plötsligt!? För bara nån månad sen hade jag halsfluss, nu är jag förkyld med världens alla åkommor. Jag jobbar ju i och för sig på dagis och så men ändå, jag har verkligen stått emot de mesta, jag blir så ledsen. Tur i och för sig att jag blev sjuk nu och inte i veckan. Dels hade jag förlorat mycket pengar och så hade jag säkert inte fått alla dom där timmarna nästa vecka. Bara jag blir frisk till måndag!!! Vill så gärna fortsätta jobba där! Annars hade jag/vi tänkt baka pepparkakor idag, gjorde till och med en egen deg :) men vi får s hur det blir med det. Hela morgonen har vi kollat på Sunes jul, och nu startar anton en film. Känns verkligen som en sketen söndag som pappa brukar säga. Ses senare idag :) kramar

Detta kan väl bli skojjigt

Jag tänkte faktiskt att jag skulle börja blogga för er! Än så länge verkar det ju inte som att vi kommer kunna flytta på minst en månad till så... Jag tänkte ifall ni är sugna på att veta hur jag har det nu för tiden när vi inte ses så mycket längre. Kan ju börja lite smått bara, det är ju trots allt fredag kväll. Men ikväll, just för tillfället, är det fotboll som rullar, Milan-Genoa. Zlatte är jj med och det är ju alltid kul, min man som bokat tv.n ikväll, men fotboll tackar jag faktiskt inte nej till :). Annars idag så har jag jobbat 5 timmar i alla fall, mycket mycket roligt där jag är just nu och idag fick jag reda på att jag får vara där hela nästa vecka också!! Sån lycka! Annars när man jobbar så som jag gör har man så kort framförhållning, vilket kan vara väldigt påfrestande. När jag kom hem från jobbet sov jag faktiskt två timmar!!! Usch, men är trött nu med så det kanske behövdes. Ätit en sån god sallad jag hittat på min favvo app kokaihop.se! Med vatten o gallia melon, bacon och fetaost o sallad. Har fått för mig att äta lite nyttigare nu när jag inte tränar lika mycket längre. Så jag satt med min sallad medan resten åt kyckling, pommes o kebabsås... Men men :). Innan vi går och lägger oss blir det några avsnitt Sunes jul som jag köpte igår på besök i stor staden! Så nöjd med det köpet, 89 spänn för den näst bästa julkalenderns båda delar! Imorrn ska jag äntligen sova ut, ska inte ställa alarmet eller nånting! Nu får ni nöja er denna gången :) saknar er alla :) over and out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0