Sliten

Fy satan... Jag har verkligen haft en bra dag på jobbet. Jättebra. Fast att jag jobbat 11 timmar. Jättekul, så händer två grejer precis innan man går hem som förstör resten av kvällen. Jag är så tjurig ikväll. Och stackars Anton som får lida för det. Usch och fy och fan för .. Ja jag vet egentligen inte riktigt, är nog bara, inte på mitt bästa humör. Sen ska jag ju jobba så sent imorrn med, och det känns så jobbigt, fast det egentligen bara är kul ju. Borde egentligen bara gå och lägga mig. Känner för att lipa. Satan vad tråkig jag blev ikväll! Hoppas jag bara ändrar mig helt till imorrn, ingen orkar ju med en tjurpotta!


Morrn

På väg till ett tvåtimmars jobbpass... Kul!


Är det vår?

Är det verkligen vår? Känner mig liksom tveksam, för jag är så rädd att det liksom ska komma världens snö attack igen. Men det får vi inte hoppas!
Var med om ett mycket kärt återseende idag på jobbet, kan tyvärr inte säga vad men det gjorde min tänkande hjärna så lugn att jag bara har njutit av denna jobbdag! Och jag känner mig så lycklig! Gör inte ni det?
Det är varmt, imorrn ska det bli 10+ här!! Ungarna springer utan vantar och vi vuxna dumpar termobyxorna!! Ahhh vilken känsla! Trots att jag älskar att jobba så längtar jag så till helgen, men det är ju i och för sig det ska vara kanske.. Vilken härlig dag... lalalalalalalalalalalaaa!

Duran och Mollan

Bilder från Ellas första konsert, Duran och Mollan! Även fast Ella inte ens är mitt barn så blir man så varm och lycklig i kroppen när man ser henne så lycklig!!! Sen ska jag inte säga att jag inte var lycklig jag med, tyckte det var jättekul! Ska bli härligt att se dom i sommar igen och då med Algot med också, he's gonna love it! Första bilden sitter Ella och jag o väntar på att stjärnorna ska komma fram! Sedan tittar hon överlycklig på sina idoler! På tredje bilden rycktes hon äntligen med och kunde inte sluta hoppa helt okontrollerat! Sen träffar hon sin största idol Mollan, och får posa med henne! Jag skrek av lycka inombords, hjärta!

Kalaset

Usch vad jag har vart dålig på att blogga, även fast jag inte jobbade så mycket förra veckan hade jag så mycket tankar inför kalaset och allting jag skulle hinna att göra. Hur som helst så hann jag göra allt jag skulle och kalaset blev helt enkelt kalas! Här är mina oreo-pops! Så goda! :)

A-Anton

Mitt projekt, första bokstaven

20

20 års firande, awesome <3


Arbete

Härligt att jobba igen! Det var en lite stökig dag men det blir det på loven eftersom man inte har exakt samma rutiner, det går liksom inte för det är ganska få barn. Men trevligt var det i alla fall! Sedan tränade jag och Anton det nya passet och det var riktigt jobbigt och gick inte så bra för någon av oss eftersom det var nytt. Måste verkligen ändra lite saker!!! Men det kunde jag ju inte veta förrän vi provat, så nu vet jag vad vi ska ändra , och det känns bra! Bra att veta inför onsdag! Sen är det jäkligt jobbigt eftersom det är så trångt! Vi har så lågt i tak och då blir det svårt, särskilt för Anton och Ann, men dom gör så gott dom kan. Och det bästa var att även om det gick skit så skrek vi på oss själva och gjorde det färdigt. Härligt! God natt :)


The monster

Ja hörrni, skapat ett monster är det enda jag gjort idag. efter att jag vaknat så åt jag bara frukost, borstade tänderna sen så startade jag. Har byggt ihop ett träningsprogram idag eftersom jag inte fick något jobb. Och ikväll kl 19.30 visade jag upp det för min man och han såg mycket belåten ut! Så imorgon ska vi testa det 50 min långa program som ska göra oss snygga! Känns så gött! :D men imorgon är det tillbaka till verkligheten, som innebär jobb halv 8-16. Men det känns mycket skönt, göra lite nytta! :)


...

Mardröm. Vill härifrån.


Planera

Somnade i soffan mellan halv 4-5... Gissa vem som inte är trött... Så nu ska jag nog ligga och planera i mitt huvud vad jag ska göra imorrn (för någe jobb har jag inte fått och det brukar vara fattigt med det på loven). Så imorgon ska jag nog renskriva vårt träningsprogram, och lite sådär. Städa kanske.. Ja ni ser, så oerhört kreativ en måndag kan vara! När mannen i huset jobbar från 7-16, stackarn. Men tja, nån ska ju göra det också! Kram och godnatt på er!


Stängerna

Förmiddagen så tog Anton och jag hyffsad långfrukost. Mys söndag! Sedan satte vi igång med träningen! Körde passet på en timme och vi fick med oss Ann också! Så jäkla kul! Så nu är vi tre! Snart kanske det blir fyra, och då är det inte Jan jag syftar på. Men det återstår att se! Sen duschade vi och tog oss ner till skäppe och gick en runda i det friska vädret med Melker! Så skönt, friskt och lugnt! Nu gör Ann stek till lunch... Åh fina söndag!
Även hunnit med att börja på en spelningslista till 20 års kalaset nästa lördag! :D går det bra nu? Yes!


20 år gammal

Nu är jag 20 år. Faktiskt så känns det annorlunda. Satt och tänkte på det. Jag tänker att nu kan jag liksom säga 'ja men det hände ju för flera år sedan'. Sen har jag ju handlat på systemet, en upplevelse i sig! Klantade mig lite så hon förstod nog verkligen att det var första gången så visst fick jag visa leg. Men man kände sig ganska vuxen faktiskt. I present har jag fått en hotell övernattning på valfritt ställe, av min kärlek, på två nätter, så skönt att ha något att se fram emot! Av svärisarna fick jag 40 euro till italienresan! :) sen fick jag ju faktiskt present av Angela, pappas tjej, på posten igår. 500 kr till körkortet! Så härligt! Födelsedagen har varit bra. Vi har ätit gott, fått dessert och promenerat i skäppe. Kan man va missnöjd? Näe! Sen alla gratulationer via samtal, sms och Facebook! Tack!!! Men strax är det melodifestivalen, har missat alla deltävlingar! Så det ska bli trevligt. Sitter ikväll med mitt röda mauro, känns bra. Ska bli så kul att bli firad på riktigt nästa helg tillsammans ned familjerna. Could'nt ask for more! Puss och kram!


Intresset

Min nyfunna kärlek, muffinsformar i silikon, då blire såhär fint :)


Vänt

Sicken helt fantastiskt underbar dag! Jobbet har vart helt motsatts mot igår, och kanske var det menat, för denna dagen blev ju så mycket bättre!! Helt fantastisk, rent ut sagt! Åh så glad jag känner mig! Och imorrn är det bara en dag kvar tills jag är 20, hm, tufft. Önskar så att jag kunde berätta om allt fantastiskt jag får vara med om på mitt jobb, men det går ju inte. Imorgon ska jag jobba på två olika ställen, 1h på ett och 3,5 på ett annat. Så himla skönt att sluta kl 13 på en fredag! Sen ska vi träna, jag och min man. Åh!! Så störande, vill bara berätta om hela min dag egentligen!!!


Trött

Ouff! Detta var en tuff dag. Men, sånna behövs ju också, annars vet man ju inte vilka dom bra dagarna är ;). Mja.. Inte riktigt så men, jaja. Man uppskattar faktiskt dom bra dagarna mer när det finns vissa dåliga! Så jag bara håller tummarna för att imorgon blir en bra. Jag är så trött idag! Usch! Shit, Mia klagomonster är visst i farten. Men nu ska dom kära fröknarna (som vi blir kallade) gosa i soffan!


20 års dag + alla hjärtans

Mitt hjärta, Anton Gullstrand har nu en fullvuxen hjärna och är officiellt vuxen! Lärde vi oss på vetenskapens värld igår! Så blir det när man fyller 20. Herregud, att bara smaka på siffran 20 känns så skumt! Anton handlade på systemet idag! Får han det liksom?! Ja! Faktiskt! Imorse sjöng vi för honom och han fick sin present (var ju bara en eftersom vi salat ihop till den). Jag har allt på film men det fick jag inte lägga ut :) han blev mycket chockad, och han säger fortfarande att han får glädjerus i kroppen när han tänker på det, men tror knappt det är sant. Måste vart en jäkla bra present ;). Jag hade målat en Zlatan tavla till honom, och på baksidan stod det vilka det var ifrån. Sen innanför tavelramen låg det massa bilder i ordning som till slut kom fram till presenten. Anton och jag ska åka till Milano i april och kolla på Zlatan och grabbarna när dom spelar hemma mot Genoa! Och vi ska sitta på långsidan, så jäkla häftigt!!! Längtar riktigt mycket. Hoppas bara han inte blir skadad eller avstängd!!!
Så var det med det :). Firat Anton lite smått med semlor och sådär, alla hjärtans dag mys. Men vi ska redan sova, imorrn är det jobb som gäller för paret Gullstrand/Edlund kl 7.30 respektive 8.00. Hej å hå!


....

Mm, riktigt härlig start på dagen. Anton jobbar till 16, (kul för honom såklart, men inte för mig som får va ensam), jag får inget jobbsamtal, Melker kräks i soffan... Jag går ragnabo och tar med kameran!


Leva

Träning!! Det är livet det, helt underbart! Anton och jag har ju som sagt införskaffat oss en skivstång var, och jag är väldigt mycket gladare än vad jag vart på länge! Sen är det så skönt för äntligen gör Anton och jag något ihop! Vi gillar ju inte samma tränings metoder men nu har vi hittat något vi båda gillar. Så just idag körde vi ett ganska snabbt och lite slarvigt pass på 40 min. Men det var mest för att köra igenom det och sådär. Roligt och svettigt var det!!! Men till nästa gång ska jag strukturera upp det lite. Så förmodligen kommer det bli roligare och roligare ju mer rutinerade vi blir :). Så vi tog kort på oss i underkläder och till sommarn ska vi kolla resultatet :). Ska bli spännande! Sen har Antons kusiner varit här och firat oss, super trevligt, så jag har bakat tårta sen ca 08,00 imorse. Men den blev god! Så det var lyckat. Så jag vet vad jag ska göra till det stora kalaset! Nahe, hoppas jag får jobb imorrn! Annars tråkat jag ihjäl mig själv! God natt :)


Flytt

Idag har nästan hela familjen Gullstrand hjälpt till att flytta lilla Ida till Växjö! Vilken fin lägenhet, jag är verkligen avundsjuk. Men otroligt glad för hennes skull!!! Att hon är lycklig. Fast jag hjälpte bara till att bära upp allt och packa upp lite saker, sen bytte Hasse och jag roller idag, eftersom jag inte är världsbäst på att skruva ihop möbler, det lämnar jag gärna till någon kunnig! Så jag fick vara med Mela och barnen under tiden, vilket jag absolut aldrig tackar nej till!!! Jag är nämligen inte överförtjust i att gå på Ikea, hehe.
Men jag har fått vara med min allra bästa vän och med hennes barn. Och Ella har åkt skridskor och Algot åkte pulka, slår vad om att han kissade på sig av skratt!
Man förändras verkligen mycket när man träffar sin livspartner. Nya vänner och nya värderingar. Tänk förr, när jag hellre gick ut och söp på puben än att sitta med Hasse och Mela tillsammans med Anton hemma i soffan. Usch. Jag älskar numera att sitta i soffan och prata om allt mellan himmel och jord. Så ibland undrar jag... Är jag snart 20, eller är det 30 jag fyller?! Vet ni... Jag bryr mig faktiskt inte ett skit. Jag är som jag är och jag är nöjd med vem jag blivit det senaste 1,5 året. Riktigt nöjd.
Från det ena till det andra, så köpte Anton och jag var sitt set skivstång med vikter! Så jäkla GÖTT!! Helt överlycklig!!! Äntligen något vi båda gillar så vi kan träna ihop! Så imorrn efter firandet kör vi igång! :D
Och förresten, tack Mikaela för att du är en sån otroligt bra vän! Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag hade gjort utan dig.


Ledig

Nu har jag vart ledig en hel dag, skit tråkigt!!! Inte ett dyft om jobb idag, men imorgon fick jag jobb i Bergkvara, det var skönt att veta i alla fall. 5 timmar på eftermiddagen, riktigt härligt. Så har bara gått hemma, städat och sånt tråkigt, fixat lite med Antons födelsedagspresent, bakat egna semlor, så man får lite normal storlek på dom! Blev väldigt gott i alla fall!
Sitter just nu och tittar på Antikrundan med familjen.. Knut Knutsson är verkligen en sjukt udda människa!!! Bli kär i en stol, kan man bli det? Ja, tydligen. Men ja, jag har ju haft Ida här åtminstone. Strax ska vi gå och lägga oss, jäkligt tråkig dag. Men imorrn är det fredag, det gillas ju alltid! :)


Snor

Blir så trött. Är trött på en igentäppt näsa, annars är jag ju pigg! Faktiskt.. Sen avskyr jag verkligen näs spray! Så det är inget alternativ! Jag får gå sån här tills det är över.
Arbetat heldag idag, mycket skönt!!! I Söderåkra, så fick ta bussen imorse men sen hämtade min man mig. En bra dag, fast fick höra lite som jag blev mycket upprörd över! Inget jag kan skrivs här dock.. Men arg och väldigt ledsen blev jag. Ledsen över hur man blir behandlad och över hur arbetslivet verkligen fungerar. Usch. Ogillar att vara vuxen.
Annars har jag gått ut med Melker och myst i soffan med Anton. Melker och jag har kommit varandra så nära! Eftersom han gillar dom som går med honom ofta :). Jag har liksom fått kämpa mig fram till hans kärlek, för i början gillade han inte mig, var nog mest ett störningsmoment mellan honom och Antons vänskap. Men nu har vi också fått något riktigt, riktigt fint. Love him!
Morgondagen är oklar, gillar inte sånna dagar, för man vet inte om man ska dra igång ngt dagsprojekt eller om man ska gå och vänta på jobbsamtal, så hoppas dom ringer på morgonen! Tråkigt att gå hemma!
Just det, gjorde amercian pancakes första gången idag! Gick hem hos herrn i huset!
Så god natt :)


Start innan jag ens börjat

Ha! Innan jag ens börjat mixtra och göra tårtor och sådär, så har jag utan min vetskap blivit spridd med vinden! Anton har skrytit om mig på jobbet, och idag fick jag en förfrågan om att göra en sån där fin Barbie tårta till en personals barnbarn ! :D dock är det inte förrän juni, men vad gör det? :)


Inspiration

Inspiration. Jag får mycket av min från allt annat än den här telefonen. Men bloggar är en jäkligt bra grej! Faktiskt! Jag får mycket idéer där ifrån och bara utan att jag vill det skapas massa projekt i mitt huvud! Ska göra en grej jag såg alldeles nyss, fast lite annorlunda. Var en som tagit kort på alla bokstäver i alfabetet, alltså bokstäverna. Jag ska ta kort på något som börjar på bokstäverna i alfabetet. Tänker inte ha någon utsatt tid eller så. Men jag vill ändå göra det, se om jag klarar det. Sen har jag bara en regel, och det är att jag måste klara en bokstav innan jag tar nästa. Snart, off to work med mannen i mitt liv, vi ska jobba ihop idag :)


Blä!

Kan man aldrig få vara 100% mer än typ en arbetsvecka?!? Är det inte mykoplasma så är det halsfluss och är de inte det så har man bestående halsbränna eller vad fan som helst!!! Vill bara vara lite jävla pigg!


Helgen

Åh så trevligt och roligt vi haft det! :) igår så var det ju överraskningsfest för Hasse som Mela hade fixat! Det var så jäkla kul att vi kom iväg! Det var ju skit dåligt väder här, men det lustiga var att när vi kört typ fyra mil så bar det riktigt gött väder. Så vi fick träffa massa härligt folk, nytt folk för oss. Även att vi var yngst av alla var det ju skit kul ändå! Först spelade vi badminton och sedan käkade vi, och satt och umgicks :) mycket trevligt. Vi sov ju över hos h&m och idag tog vi lugnt morgon. Go frukost och sånt där, lugnt liksom. Sen kom ju Ella och Algot hem! Och vi lekte lite först, pärlade och lite sånna där mysgrejer. Ingen av dom var väl riktigt 100% så ingen utedag tyvärr! Men jag kom på jag kunde baka med Ella! Fasen så duktig hon var!!! Blev riktigt imponerad! Lärde Mela att göra marsipan rosor också :). Så fick vi ju middag och sånt där och efter bak aktiviteten och fikat då så begav vi oss hem! Anton lärde Algot säga bajs också.. Kändes lite förnedrande att han lär sig det innan han lär sig våra namn!
(ska tilläggas att han har sagt Mia EN gång :) ) sen hade vi en mysig bilfärd hem. Kollade på så ska det låta och myste i soffan med melker, Ann och jan. Självklart ringer pappa mitt i, han har inte riktigt någon känsla för telefon tillfällen, och vi pratade en timme. Nu ligger vi i sängen och Anton sover redan, han håller på att bli sjuk... Definitivt! Så jag ska i alla fall jobba imorrn, vi får se vad det blir av min man. Godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3147632/images/2012/pic_188022421.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3147632/images/2012/pic_188022421.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3147632/images/2012/pic_188022475.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3147632/images/2012/pic_188022605.jpg" class="image">


Min bak(ning)

Jag är så jäkla grym! :D första rosen kanske inte var så kanon men det blev bättre och bättre ju fler jag gjorde. När man tillslut fattade vilket blad som skulle vara litet, smalt, stort eller tjockt så blev dom riktigt snygga :). Måste bara lära mig att göra riktigt snygga blommor i sugarpaste! Men då måste jag beställa pulverfärg och penslar. Ska prova någon dag att göra sugarpaste själv, hittade en helt fantastisk blogg med ALLT man behöver veta!!! Blev helt tagen av hennes tårtor och recept på precis allting! Allt som hör hennes tårtor till, vaniljkräm, hemmagjord till tårtor, och sugarpaste man kan ha på. Och grädde man kan spexa till och utbyte mot grädde, typ smörkräm och så. Shit jag kan inte tänka! Skavlan är på tv och min blick drar sig dit hela tiden! Åh!! Detta skulle ju bli ett inlägg om mitt nya intresse! Jaja, kolla på mitt mästerverk :)


Fresh

Har hittar ett nytt intresse! Det kan jag verkligen behöva faktiskt! Tårtbakning! Efter Ellas Barbietårta har jag inte kunnat sluta tänka på det! Ni kan inte ana hur mycket coola grejer jag hittat när jag och iphonen haft kvalitetstid! Jag tror nästan jag ska gå en kurs, fast först ska jag beställa hem lite grejer och bara prova mig fram för att se om jag verkligen tycker det är så Kim som jag tror. Men, jag är ju en sån där pyssel typ som kan sitta en hel dag med något estetiskt projekt... Åh, önskar jag gick i skolan fortfarande så man hade tid med allt sånt! Måla och dikta, fotografera! Allt. Nu är man tråk vuxen, fast det har ju sina fördelar.. Men ändå! Puss och godnatt!


Snö!

Snöigt värre!!! Men det härligt! Får se om bi kommer ut imorrn :)


Jobba : D

Åh sicken härlig arbetsdag! Jobbat för en sjukling, den enes död den andres bröd eller hur är det..? Ska jobba på två ställen imorrn, alltid lika jobbigt att flänga och fara men jaja.. Arbeta är ju roligt :). Nu hade jag tänkt att släpa ut min man i snökanonen som dom kallar det, snöstormen från Ryssland alltså! Måste röra på mig mer! Sover så fruktansvärt dåligt! I alla fall denna veckan. Måste förbättras, annars blir ju liksom allt jobbigt och tråkigt... Apuh


Trötta!!!

Hawegud! Vad är det med oss?! Vi är hur trötta som helst! Och vi jobbar ju liksom helt vanligt, inget märkvärdigt alls! Både Anton och jag är sket trötta, och sov från halv 7 till halv 8, men vi är lika trötta för det! Suck... Men nu glor vi på Milan-Lacio, bra fotboll! Så idag blir det bara tjockande med min vita kladdkaka! Måste komma igång med träningen!!!!! Pussokram!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3147632/images/2012/pic_187344442.jpg" class="image">


Trist!

Som sagt är jag ju tillbaka nu. På hemmaplan så att säga. Fick inte jobb i måndags men nu är jag bokad ända tills nästa tisdag. Och det är ju skönt. Dock fick jag lite tråkiga besked idag som jag inte kan skriva här. Men det är bara att vite ihop i guess! Keep om going! Anton jobbar med på riktigt bra!!! Är så roligt att han hittat det han vill göra! Är stolt och oerhört glad för hans skull, för vår skull! så i helgen ska vl hitta på lite roligheter, längtar tills dess, hoppas bara Anton håller sig frisk, dagisbakterier är verkligen inga schyssta typer! Vi ligger här och värmer oss på värmefilten, tittar på 500 fantastiska mål och nu somnar anton, jag med tror jag. Är riktigt trött! Vi hörs imorrn :)


RSS 2.0