Vardag

Åh så skönt med vardag igen, Shit... Fattar inte att det kan va så, men det är det faktiskt! Jobbat på mitt favoritdagis idag, och ska göra i två veckor, great :D. Och efter jobbet jobbar vi på huset, känns braaaa!!!


Åhå!

Det tar sig sa mordbrännarn ;)


Sämst!

Åh herregud! Har verkligen varit sämst på uppdatering denna veckan, fast det är ju inte så konstigt. Anton och jag har farit land och rike runt hela veckan , drar det faktiskt lite snabbt. I måndags åkte vi ner till Lund, eller bjärred, och skulle hjälpa till med förberedelserna till Jonas student. Det gick bra och var trevligt. På tisdagen var det hans student, och jag bakade tårtan som blev superfina faktiskt, rättså nöjd. På kvällen åkte vi till Bergkvara igen och bara sov, så åkte vi till Växjö och var på Jennies student, lite nostalgiskt att vara i Växjö vid studenten! På torsdagen åkte vi upp till min kusin Lisa i Norrköping och överraskade, hon blev riktigt förvånad och glad :). Jag gjorde även hennes student tårta som också blev kanon! På kvällen åkte vi till Hasse och Mela och sov där. Och igår var vi på Lundins 20 års kalas. Det var verkligen det bästa kalaset någonsin, och det var så jävla kul!!! Allt var bara så bra. Jag hade skrivit en låt som blev så uppskattad! Och jag var bara så jäkla glad för Lundins skull! Både Anton och jag var då positivt överraskade av hela veckan, att vi haft så otroligt kul trots att vi åkt över 90 mil till allt vi skulle. Men vet ni, var enda bensinkrona var värt besväret!!!


Stress

Idag har jag sannerligen inget spännande att berätta, faktiskt. Jobbade 4 timmar och sen har jag pysslat lite kan man säga. Fixat lite blomster nere i skäppevik, blev mycket vackert faktiskt! Måste börja fixa med student presenter också!!! Usch jag har verkligen mycket för mig inför nästa vecka, blir tufft! Men... Såklart super kul! :D
Imorrn blir det min första öppning under hela tiden jag jobbat här, lite skumt! Fast det är ju egentligen inte min första öppning, jag jobbar ju helger med och då öppnar man. Men första vanliga dagen så att säga! Kl står på 04.45... Känns tufft!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3147632/images/2012/pic_205741649.jpg" class="image">


Hard work work

Fasen vad vi har jobbat hårt idag!!! Jag har gjort färdigt min egen ihop snickrade blomlåda! Och planterat tomaterna där i. Jag har skrapat en del av framsidan, jag ska ju måla om huset i sommar. Ann och Anton har satt färdigt listerna i lillhallen, så den är typ färdig nu. Anton började riva panel och sätta dit ny, och Janne målade! Vilket team vi är alltså!! Och Annsan och jag tränade ett förkortat pump pass idag! Energi med ledig dag mitt i veckan - tack!!!


Ensamheten knackade visst på dörren

Åhh!!! Vad är det med mig egentligen?! Kanske kan det va alla jävla balbilder och Facebook som twistar till huvudet på mig! Men jag känner mig så jävla ensam här! Jag saknar vänner. Anton är ju min bästa vän såklart, men.. Man vill ju göra andra saker ibland. Inte bara leka med bästa kompisen. Känner mig energilös i kroppen. Och lite tom. Jag vill ju bara ha någon att gå en runda med, träna med, någon att bjuda alla mina 100 olika bakelser på! Någon som har lust och tid med mig när inte Anton har det. Låter som att en vän skulle vara något andra hands val, men det är inte så jag menar heller... Ni fattar !


Tillstånd

Jo hörrni, ibland tänker jag på henne. Men inte så ofta. Det är rätt konstigt egentligen, men det blir inte så. Jag har ju liksom en mamma här med.. Typ. Men det är svårt och konstigt att kolla på bilder och sånt. Jag undrar om jag har gråtit över det egentligen, utöver den gången vi lämnade varann. Lustigt egentligen. Och en dag som denna, ingen dag, så blev jag ledsen över det. Helt plötsligt. Det är många i världen som klarar sig utan sin mamma, många stackars barn. Men inte många jag känner. Kanske är det där det ligger? Problemet och lustighets känslan? My daughter lyssnar jag på just ny, när jag står och målat trädet. Texten stämmer inte alls in på mig och min mamma... Jag önskar att den gjorde det.

Så saknar jag mormor med. Hon hade förstått. Tänk så lustigt egentligen.. Min mormor tog hand om Ann och Jans barn, och nu tar dom hand om mig. Hur fan ska det kunna vara slumpen?


Projekt...

Klart! :D


Hårt!

Jädrar vilken hård helg det blev! Igår kom Hasse och Mela med barnen hit, alltid lika underbart. Igår sprang vi alla ragnabo tillsammans på 36 min, faktiskt rätt bra! Och idag pumpade jag, Mela och Maja! Det var riktigt bra jobbat av oss! :) håller på med mitt målar projekt inne i lillhallen, kommer bli så fint när det är klart! Ni kan faktiskt få se en sneak peak ;)


Äcklig efterrätt

Så synd, gjorde en efterrätt som såg såå god ut, men var allt annat än , lite besviken... Men men. Anton och jag har verkligen slitit denna veckan. Så äntligen, helgen - du är välkommen!


RSS 2.0