Köra

Alltså på ett sätt är det skönt att jag inte bloggar så mycket, då vet man liksom att man gjort lite vettigare saker. Igår gjorde jag riskettan till körkortet. En av få så tyckte jag det var riktigt roligt! Bra, intressant och trevligt kan nog sammanfatta utbildningen som det så fint kallas. Sitter mest och läser i körkortsboken, jag tycker (också till skillnad från många andra) att det är jätteroligt och intressant att läsa den. Men det är för att jag får så mycket mer förståelse för trafiken och för mitt eget sätt att köra när jag läser den. Snart plöjt igenom hela boken, tänkte att jag skulle läsa den tre gånger. Känns bra det här faktiskt. Jobbat några timmar idag. Sen gjorde jag philadelphiaglass, så god! Sen hade jag en mycket rolig körlektion med Janne idag! Kunde inte hålla mig för skratt! Vi övade på att parkera, backa in på en parkering. Så säger jan: ja, nu ska du backa in på parkeringen här, så låtsas vi att det är smockfullt så du måste ta den. Du får bara ett försök, annars sprängs allt i luften. Det var så roligt och jag klarade det faktiskt! Men, nu ska jag läsa lite i boken, sen blir det godnatt! Skönt att ha en ledig helg... Faktiskt.


Ekonomi

Åh bad jag hatar pengar!!! Usch och fy och blä!!! Köpt glasögonen idag, 2200 som bara poff, försvinner! Så jäkla sjukt egentligen. Sen hade jag min testlektion på Kalmar trafikskola, det gick bra, fick omdömet att jag definitivt var kvalificerad att ta intensivkurs, så det var ju skönt att det blir som jag tänkt mig. Dock blev blev jag uppbokad på 25 lektioner, min första tanke var aldrig i livet!!! Och så många blir det verkligen inte, på de 20 min jag fick köra idag var det ju 4 moment överstökade, så herregud. Jag tänker verkligen inte ta så många, men vi bokade så många, själv tippar jag 16-18 lektioner. Men den nuvarande notan landade på 20200... ALDRIG!!! Men jag känner mig ändå taggad, för det är ju bara att avboka de lektionerna sen. Men jag fick i alla fall böckerna idag, så tänker redan börja plugga :) trots att det kommer bli såå dyrt känns det ändå ok. För övrigt har Anton och jag sprungit en runda och myst och pratat om livet. Hade jag inte haft Anton, så hade jag dött! Puss


Våffel-försenad-dagen

Vi hann inte med våffeldagen igår, så vi kör det idag. Blev ledigt idag för våran del, men det känns okej faktiskt, vi var väldigt trötta hela dagen igår. Men vi tog långfrukost, har fixat och donat med lite grejer, sådär så att livet känns lite lättare ni vet. Hälsar på Antons morfar som kommit hem igen nu, skönt och trevligt för alla! :). Anton går för tillfället och sjunger på julsånger, känns... Bra? Näe men vi ska träna sen, ska bli helt fantastiskt skönt!!!! För vi ska köra pump passet ute :D och imorgon ska jag in till staden Kalmar och hämta mina nya brillor och en sak till, men det får ni veta imorgon ;)


Barnvakt

Bara gjort massa roligt i helgen!! Det har varit jobbigt, men otroligt roligt och nyttigt framför allt, att prova på att vara 2-barns föräldrar! Vi har passat Ella och Algot 1 dygn. Igår var vi i simhallen tillsammans med Nils och Ida, gick i parken och lekte och matade änderna. Otroligt roligt! Men tufft. Man blir rättså imponerad av alla mammor som finns! Sen blev det myskväll, i och med det tighta schemat somnade barnen tidigt, helt förståeligt! Idag blir det bara mys söndag, och väntar på att barnens föräldrar ska komma hem. Vi tar det lugnt, inte bara barnen som är trötta om man säger så ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3147632/images/2012/pic_195415116.jpg" class="image">


Färdig

Sådär, Då vart det färdigjobbat på vislanda för denna gången. Faktiskt skönt. Men mest för att jag saknar Anton. Idag ska jag hem till Hasse, Mela och barnen. Ska bli trevligt. Är inte alls på skriv humör hörrni... Trist. Men vi ses och hörs :)


Holaho

Åhh vilken underbar dag jag hade... Igår! Idag har väl vart okej. Men lååååångt ifrån det jag hade igår. Svärmor Ann och jag var i Kosta på spa. Det var svärfar som ville bjuda henne på det och att jag skulle hänga med. Och det var så roligt för hon anade verkligen ingenting förrän vi stod inne i pool arean och sådär. Vi fick en stor frukt bricka och smoothie och kaffe. Så vi satt bara och åt och pratade i relax stolar till en början. Sedan vart det jacuzzi, simmade några längder, bastade och fick en helkroppsmassage på 1h. Jättefin och ovanlig dag. Men idag har jag jobbat på vislanda. Kändes av någon märklig anledning inte roligt. Tror det är för att mitt hjärta inte är här med mig. Usch. Bor hos pappa nu. Men det går inte direkt bra. Hälsat på morfar och Emma idag. Trevligt. Annars... Är det inte så mycket som är trevligt.


Calmar

Varit i Kalmar i princip hela dagen. Fast inte som en negativ grej! Har vart ganska mysigt. Varmt. Inte blåsigt (för första gången). Gjort synundersökning. Handlat mer grejer till min bakning. 1.25 kilos vikter till träningen och fikat med pappa och Sanna som underligt nog hade vägarna förbi. Men nu ska jag hem. Ta ett glas rött och baka lite. Och självklart ta hand om min smått sjuke man. Puss


Vår=NYTT!


Kväll

Japp. Det är min lott idag. Ska jobba på kvälls dagis här i Bergkvara till 21.45. Men det ska faktiskt bli mysigt. Då kan man ta det väldigt lugnt och sådär. Väldigt stor skillnad mot dagsjobb. Varit uppe på korr idag, eller komvux, och börja läsa historia A så jag kan bli religion lärare. Det kommer bli kämpigt men det ska bli roligt också. Jag gillar ju historia. Men nu blir det inget mer bloggande ikväll, kaffe och sen arbete :)


Kärlek

Jag älskar livet. Måste börja släppa taget om vissa saker. Det ska jag göra nu. Jag ska leva. På riktigt.

Fräsch!

Åhh vad jag har varit ful några veckor nu! Men Hillewi... Hon hade tid för mig idag! Sån tur, spontanringde bara och hoppades på det bästa. Och det bästa blev det :)


Ordning och reda

pngar på fredag, som Alfons Åberg skulle sagt. Men nu börjar det så smått luckras upp i djungeln. Det kommer såklart ta mycket längre tid än att allt bara ordnar upp sig sådär. Men... Jag börjar få lite ordning på saker och ting i alla fall. Ska ringa körskola nu och imorrn ska jag upp till korr så jag kan börja läsa historia A, så jag kan bli religionslärare. Idag fick jag inget jobb men det gör inte så mycket. Anton fick ju åtminsonde jobba till 13. Nu är det dags att bara ta tag i allting så att det blir som man hade tänkt sig. Annars står man ju där sen... som det i regel brukar bli. Time to clean up!

C-Censur


Hjärta

Att jag har Anton. Det är det bästa son finns. Jag kan inte leva utan honom. Kan inte tänka klart utan honom. Ingenting. Han gör mig så lugn. Har varit stissig och orolig. Och inte på banan egentligen. Vart så trött och funderat på tok för mycket! Men nu har vi pratat om massa olika saker som kanske inte hade med något att göra direkt men.. Det var skönt hur som helst. Känns bättre i alla fall. Tror jag är så orolig eftersom allt är så verkligt nu. Vad vi ska göra med livet och sånt där. Är förmodligen bara nojig. Så försöker jag tänka att 'herregud jag är 20 år!'. Men det är svårt. Det är svårt.


Helgen

Dåligt med bloggande, men jag har så mycket annat på hjärnan!
Som ni ser på förra bilden så går våran hemmaodling jättebra, så jäkla roligt att se det växa! Tomater, smultron och persilja är det som växer hos oss, häftigt!
Från det ena till det andra, Loreens låt i Melodifestivalen, jag kan inte sluta lyssna på den, och ännu mindre titta på hennes framträdande. Hon är så innerlig och det är så coolt att se på.
Så nu till helgen då.
Vi har varit hos Hasse och Mela hela helgen. Vi åkte dit i fredags efter jobbet. Så fick vi middag på kvällen. Jag bakade tårta till Lily på kvällen och sen chillade vi bara. På lördagen bakade jag precis hela förmiddagen till det lilla flickebarnet. En jättestor etta! Blev ganska bra faktiskt. Sen åkte vi ut dit och firade henne, var mycket trevligt faktiskt!! Över förväntan eller så. På kvällen när vi återvände till H&M så fick vi god middag där också! och hade melodifestivalen mys. Roligt det också. På söndagen så skulle H&M till IKEA och Anton och jag passade Ella och Algot. Vi gick till Torne och lekte. Så härligt i det fina vädret och allt!
Sedan lämnade vi för denna gången, men ses ju snart igen.
Här hemma tränade vi pump och sen kollade på Så ska det låta.
Idag ska jag jobba. Fast bara från 12-17.30. Blev lite lustig tid för Anton och jag fick dela på den tiden. Så han är där nu.
Har så mycket att tänka på nu. Allt ska liksom hända. Anton ska söka in till grundlärar programmet. Jag måste plugga upp två kurser, historia A och matte B. Historia ska bli kul men INTE matte! Sen ska jag ta körkort relativt snart. Vi ska till Milano, sen ska vi till Österlen. Jag ska försöka komma till Afrika.
När ska man hinna allt!? Hus, barn och det då? Som vi också vill. Jag vill så mycket. Och livet känns plötsligt så kort. Var ska vi bo? Anton kollar febrilt efter lägenheter i Växjö. Har jag fått nån noja eller vad äre frågan om!? Eller är livet så kort som jag tänker. Usch och fy för att bli vuxen! 

Så lyckliga vi ser ut.

B-Blad


Skumt!

Något är skumt idag alltså! Haft en underbar dag på jobbet! Var på teater med hela skolan och allting! Så kom jag hem och bara mådde jätte illa! Sån konstig känsla! Så vi käkade American pancakes med Ida och Nils och efter det somnade jag en timme. Vi skulle egentligen tränat men Ann hade ont i huvudet och jag mådde ju illa. Jag mår fortfarande lite lustigt... Men men, det blir väl bättre imorrn hoppas jag. Känns som att magen är helt ballongig. Sedan har jag faktiskt gjort lite arbete hemma, till klassen då. Lite nutidskryss, och faktiskt en läxa! Skulle vart spännande att se vad dem skriver på läxan men då är jag ju inte kvar. Hoppas de klarar det bra i alla fall! Jahopp, det var väl det. Kram


Mitt i allt

Ibland känns det som att jag är mitt i livet! mycket lustigt egentligen för det är jag ju inte alls! Jag är hur ung som helst! Ibland glömmer jag det. Har lite bråttom med allt. Men då kan man ju inte njuta av nuet.
För övrigt jobbar jag på Bergkvara skola i en 3.a hela denna veckan... Helt UNDERBART!!!! Trivs så in i norden! Jag bara älskar det. Är så skönt att jag vet vad jag vill arbeta med, för det ska man ju göra ganska länge. Hoppas veckan går sakta! Godnatt


Helgen nu då

Ja, alltså! I fredags jobbade jag ju till kl 16 och sedan åkte Anton och jag direkt till Växjö, biltema. Där hade vi lagt undan två cyklar, av märket Yosmite. Sen tittade vi runt lite på cyklarna och började liksom fundera lite.. 21 växlad.. Varför var den billigare än den vi ville ha med tre växlar. Och lite sånt. Servar lite lustigt med priserna. Så Anton gjorde ett så bra val och ringde sin kusin Jonas som sommarjobbat i cykel affär i växjö. När han hörde om märket fick han spader!! Så vi drog till den där affären och gissa!? Vi fick med oss två Sjösala för 2500 kr var!! Helt sanslöst! Och vi är så nöjda! Vi fick ju skor med oss också, till kanon pris!! Åh så skönt! Vår helg hos Ida och Nils har varit super super!!! Så himla roligt och lagom lång tid. Imorse åkte vi ut till Hasse och Mela innan hemfärd. Vi skulle köra vårt bodypump pass jag och hon. Det var riktigt riktigt roligt och hon klarade det verkligen bra!!! Särskilt för att vara första gången. Så jag hoppas vi kan göra det igen snart! Vi bestämde en rätt bra grej, att vi skippar Ullared nästa helg. Känns skönt. Vi ska dit ändå och bara vara, umgås och så. Ha trevligt med bästa vännerna. Längtar redan till helgen. Men jobbveckan ska bli underbar! Samma ställe, hela veckan, i en trea på Bergkvara skola. Härligt! Oj, glömt att berätta om den jättemysiga middagen jag och systrami käkade på sports i fredags. Tiden bara flööög iväg! Kändes som att tre timmar var en halvtimme! Men mycket trevligt! Längtar tills man kan göra en sån grej igen! Nu tänker jag säga godnatt! I alla fall här :)


Helg

Hos Ida och nyhemkomna Nils. Så jäkla roligt! Igår köpte vi en cykel var jag och Anton, för 2500!!! Damcykel, sjösala, tack för det Jonas! Idag har vi handlat skor. Ett par walking och ett par jogging på BrandWorld, svinbilligt!! Synd att det skulle stänga igen imorrn. Men vi hann ju ändå :). Strax ska vi promenera ner till sjön och äta glass i vårsolen. Bra helg? JA!


Fredag!

Oh så skönt. Denna veckan har faktiskt känts ganska lång, och långtråkig. Jag har inte varit på mitt bästa humör ons-tors men idag får jag skärpa mig! Ska ut och äta med min syster ikväll, gratis hihi, för det är min födelsedagspresent från henne. Så direkt efter jobbet, (kl 16) så åker Anton och jag till Växjö! Till Ida! Och så kommer en super härlig överraskning sen! På bloggen alltså, är så glad! Men men... haft en super go morgon, så lugn och skön! Har gått och packat lite smått, fixat med  tvätt och sånt där som bara är skönt att göra ibland. Så ringde pappa och det var trevligt faktiskt. Jan håller mig sällskap genom att sitta vid sin dator och svära på den, mycket underhållande! Men snart ska jag övingsköra till jobbet, så vi hörs!

RSS 2.0